Tumpelokokin reseptit

Tumpelokokin reseptit ovat vähän kun blogeja, mutta niiistä löytyy hyväksi testattu ruoka- tai leivontaresepti. Hyvä resepti on helppo (ja nopea) tehdä. Lopputulos herkullinen ja valmistustapa kohtuullisen idioottivarma.  Nämä reseptit ovat yleensä terveellisiä - mutta ei ihan aina. 

Peuranliha on parempaa kypsänä lautasella kuin raakana auton nokkapellillä. Niitä molempia tahtoo olla meillä päin tarjolla. Onneksi tuota syötävää versiota enemmän, koska isäntä metsästää.

Makeanhimo iskee minuun ainakin kerran päivässä. Tai pyrin siihen, että tuo kerta päivässä riittäisi.

Kaikki reseptit

Päätin ilahduttaa miestäni gruusialaisella kaalilaatikolla. Gooletin hiukan ja valitsin ensimmäisen osuman, joka sattui olemaan K-ruoka -resepti. Panostin tähän oikein niin paljon, että tein kauppareissun etukäteen. Ettei aina tarvitsisi soveltaa raaka-aineiden kanssa.

Oli päässyt käymään niin, että mitään hyvää ei löytynyt yhtään mistään. Pakastimessa olisi ollut yksi suklaalevy, mutta se oli pojan joululahja. Pakastin sen, sillä olen huomannut, että jäinen suklaa säilyy paremmin kuin huoneenlämpöinen.

Päätin tehdä terveellistä ruokaa (koska niin kuuluu tehdä) ja postata siitä kuvan (koska se näyttää olevan tapana). Kuva nyt on kuitenkin ilmaisesta kuvapankista, sattuneesta syystä.