Tumpelokokin reseptit

Tumpelokokin reseptit ovat vähän kun blogeja, mutta niistä löytyy hyväksi testattu ruoka- tai leivontaresepti. Hyvä resepti on helppo (ja nopea) tehdä. Lopputulos herkullinen ja valmistustapa kohtuullisen idioottivarma.  Nämä reseptit ovat yleensä terveellisiä - mutta ei ihan aina. 

Yllä olevasta painikkeesta voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen aina kun uusi blogi julkaistaan. En lähettele muita markkinointi- tai myyntiviestejä enkä tuki niillä sähköpostiasi.

Kaikki reseptit

Siivosin keittiön ruokakomeroa ja löysin alimmaisten hyllyjen aivan perimmäisestä nurkasta leipäkoneen. Laite ei sinänsä ollut hukuksissa, vaan säilössä vohveliraudan, mehupuristimen, kasvikuivurin, Tupperwaren painekattilan sekä teekeittimen kanssa odottamassa uutta tulevaisuutta.

Uudet perunat ovat taas niin hyviä ja hintakin alkaa olla kohtuullinen. Tai ainakin kohtuullisempi.Tänä vuonna olen tehnyt aika monta kertaa hölskypottuja. Ovat niin hyviä ja hätätilassa eivät tarvitse lisukkeeksikaan mitään kummoista.

Pakastimesta löytyi vielä jonkun verran viimevuotisia mustikoita. Ne pitää syödä pois, koska tänä vuonna on taas kohtuullinen sato tulossa. Näin olen uutisista ymmärtänyt.