Tumpelokokin reseptit

Tumpelokokin reseptit ovat vähän kun blogeja, mutta niistä löytyy hyväksi testattu ruoka- tai leivontaresepti. Hyvä resepti on helppo (ja nopea) tehdä. Lopputulos herkullinen ja valmistustapa kohtuullisen idioottivarma.  Nämä reseptit ovat yleensä terveellisiä - mutta ei ihan aina. 

Yllä olevasta painikkeesta voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen aina kun uusi blogi julkaistaan. En lähettele muita markkinointi- tai myyntiviestejä enkä tuki niillä sähköpostiasi.

Uusimmat

Sitä tulee koettua huonoa omaatuntoa, kun ei viitsi venytellä lihaksiaan. Käytän sanaa viitsi ja samalla väitän, että tahtoessaan kyllä ehtisi kaiken muun lisäksi vielä venytelläkin.

Toivoin synttärilahjaksi kahvikonetta ja sen sitten sainkin. Nyt tiristelen koneestani capuccinoa, lattea ja flat whitea vuoron perään. Alkuun tuli hiukan vatsan väänteitä, koska piti testata kaikki koneen sortimentit, mutta nyt alkaa tasapaino jo löytyä.

Olen helmikuun ajan pitänyt ruokapäiväkirjaa. Aihetta ilmaantui, koska päätin karistaa joulukilot pois. Mutta mitään ei ole karissut. Hyvästä päätöksestä huolimatta housut vaan kiristää.

Kaikki reseptit

Uudet perunat ovat taas niin hyviä ja hintakin alkaa olla kohtuullinen. Tai ainakin kohtuullisempi.Tänä vuonna olen tehnyt aika monta kertaa hölskypottuja. Ovat niin hyviä ja hätätilassa eivät tarvitse lisukkeeksikaan mitään kummoista.

Pakastimesta löytyi vielä jonkun verran viimevuotisia mustikoita. Ne pitää syödä pois, koska tänä vuonna on taas kohtuullinen sato tulossa. Näin olen uutisista ymmärtänyt.

Viime aikoina on meikäläiseltä olleet työpäivän jälkeen ns. mehut vähissä. Kun kaikki tarpeelliset hommat ja koiran ulkoilutus on hoidettu, en millään viitsisi paneutua seuraavan päivän eväisiin. Totuuden nimissä ( ja työkavereiden todistaessa) en aina viitsikään. Mutta jos aikoo pitää kiinni edes jonkinmoisesta ateriarytmistä, niin pakko olisi...