Tumpelokokin reseptit

Tumpelokokin reseptit ovat vähän kun blogeja, mutta niistä löytyy hyväksi testattu ruoka- tai leivontaresepti. Hyvä resepti on helppo (ja nopea) tehdä. Lopputulos herkullinen ja valmistustapa kohtuullisen idioottivarma.  Nämä reseptit ovat yleensä terveellisiä - mutta ei ihan aina. 

Yllä olevasta painikkeesta voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen aina kun uusi blogi julkaistaan. En lähettele muita markkinointi- tai myyntiviestejä enkä tuki niillä sähköpostiasi.

Kaikki reseptit

Viime aikoina on meikäläiseltä olleet työpäivän jälkeen ns. mehut vähissä. Kun kaikki tarpeelliset hommat ja koiran ulkoilutus on hoidettu, en millään viitsisi paneutua seuraavan päivän eväisiin. Totuuden nimissä ( ja työkavereiden todistaessa) en aina viitsikään. Mutta jos aikoo pitää kiinni edes jonkinmoisesta ateriarytmistä, niin pakko olisi...

Katselin netistä kuvia munkkirinkilöistä. Herkullisen näköisiä, mutta munkin keskellä näytti olevan jatkospaikka. Rinkulamunkin tekeminen ei näköjään ole aina itsestään selvää, joten päätin demonstroida homman videolle. Videon lopussa näytän myös suht´siistin sokeroimiskonstin.

Bongasin Yhteishyvän tammikuun reseptiliitteestä herkullisen lihapiirakkareseptin. Huomioni herätti niiden paistaminen uunissa. Vähemmän rasvaa siis, kun ei tarvitse uppopaistaa.

Selailin uutta Meidän Mökki -lehteä ja löysin sieltä vallan mainion ruokareseptin. Suorastaan kokeilemisen arvoisen ja helppotekoisenkin tietysti. Oikea kurmee. Reseptin nimi oli "Kahvikissan kaurapuuro". Jotain ihan ennenkokematonta.

Joulu meni ja jouluruuat on vähivaroin syöty. Jouluna iski myös flunssa päällensä, jonka seurauksena meillä vietettiin ns. ydinperhejoulu.