Tumpelokokin reseptit

Tumpelokokin reseptit ovat vähän kun blogeja, mutta niistä löytyy hyväksi testattu ruoka- tai leivontaresepti. Hyvä resepti on helppo (ja nopea) tehdä. Lopputulos herkullinen ja valmistustapa kohtuullisen idioottivarma.  Nämä reseptit ovat yleensä terveellisiä - mutta ei ihan aina. 

Yllä olevasta painikkeesta voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen aina kun uusi blogi julkaistaan. En lähettele muita markkinointi- tai myyntiviestejä enkä tuki niillä sähköpostiasi.

Kaikki reseptit

Bongasin Yhteishyvän tammikuun reseptiliitteestä herkullisen lihapiirakkareseptin. Huomioni herätti niiden paistaminen uunissa. Vähemmän rasvaa siis, kun ei tarvitse uppopaistaa.

Selailin uutta Meidän Mökki -lehteä ja löysin sieltä vallan mainion ruokareseptin. Suorastaan kokeilemisen arvoisen ja helppotekoisenkin tietysti. Oikea kurmee. Reseptin nimi oli "Kahvikissan kaurapuuro". Jotain ihan ennenkokematonta.

Joulu meni ja jouluruuat on vähivaroin syöty. Jouluna iski myös flunssa päällensä, jonka seurauksena meillä vietettiin ns. ydinperhejoulu.

Peuranliha on parempaa kypsänä lautasella kuin raakana auton nokkapellillä. Niitä molempia tahtoo olla meillä päin tarjolla. Onneksi tuota syötävää versiota enemmän, koska isäntä metsästää.

Makeanhimo iskee minuun ainakin kerran päivässä. Tai pyrin siihen, että tuo kerta päivässä riittäisi.

Nyt on omena-aika parhaimmillaan ja Valkeakuulaan kohdalla kohta ohikin. Meillä on syöty omenapiirakkaa jo useamman viikon ajan. Tai jos tarkkoja ollaan, niin isäntä lopetti närästyksen vuoksi tuon homman jo muutama viikko sitten. Mutta itse jatkan edelleen.